“Vius connectat. Conduint desconnecta”

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha iniciat una campanya sota el lema Vius connectat. Conduint desconnecta” tal per conscienciar el conjunt de conductors i conductores de Catalunya del perill de les distraccions relacionades amb els aparells electrònics i la telefonia mòbil durant la conducció, atès que al 2014 les desatencions al volant i manillar van ser la primera causa de la sinistralitat amb víctimes de les carreteres catalanes.

L’objectiu de l’acció de sensibilització viària Vius connectat. Conduint desconnecta, que s’emetrà a televisió, ràdio, premsa, internet i cinema, és incitar a la reflexió sobre el fet que distreure’s durant la circulació a través de la manipulació del dispositius electrònics, com els telèfons mòbils, aparells reproductors de música o GPS, pot provocar accidents de trànsit amb víctimes.

La difusió es va iniciar per Setmana Santa i s’allargarà fins al novembre de 2015.

Per reforçar aquesta acció, l’SCT ha desenvolupat l’app Conduint per a mòbils Android que permet als conductors evitar distreure’s amb aquests elements de telefonia mentre condueixen. Aquesta aplicació és de descarrega gratuïta (Google Play).

Esta entrada fue publicada en Consejos. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.